10 idei pentru cadoul de Valentines' Day

10 idei pentru cadoul de Valentines' Day
În cazul în care apropierea sărbătorii romantismului a ajuns să te streseze sau dacă, pur si simplu, ești în pană de idei, noi am facut o lista cu 10 din cele mai de efect cadouri pentru aceasta ocazie și tot ce trebuie să faci este s-o alegi pe cea care se potrivește cel mai bine pentru voi.
 



Pentru ca doamnele au întotdeauna întâietate, începem cu ele:

1. - Bijuterii. Cercei, brățări, inele, brose, medalioane și alte accesorii, întotdeauna în trend, întotdeauna binevenite, niciodată prea multe. Dacă vrei să fii sigur că nu i-ai mai luat așa ceva și anul trecut, alege o bijuterie artizanală, de autor, de acest gen. 
2. - Florile ei preferate. Sau, pentru un cadou de durată, planta ei preferată în ghiveci (nu de plastic). Poate fi un aranjament într-un bol de sticlă, o vază de piatră în stil romantic sau doar un vas ceramic mai deosebit. Ai aici cateva idei: VASE, GHIVECE SI SUPORTURI PLANTE
3. - O carte e întotdeauna binevenită. Presupunând ca n-o are deja, firește.
4. - Un album cu fotografiile voastre romantice.
5. - Un pafum deosebit. Dacă cumva e alergică la parfum, mergi pe produse de întreținere, de preferat din cele naturale, fără sulfați, ftalați, sau parabeni. Ea cu siguranța o să aprecieze asta.
6. - Clasica cina romantică nu se demodează niciodată. Alege un local select, cu o atmosferă romantică și fă rezervarea din timp ca să te ferești de surprize neplăcute.
7. Un voucher la spa sau la un salon de masaj. Sau, și mai bine, fă o rezervare din timp și mergeți amândoi.
8. Un set de aromaterapie. Sunt la îndemana oricui și sunt disponibile în toate variantele și mirosurile. (vezi aici)
9. Bilete. La un concert, la o piesă de teatru, unde îi place ei mai mult.
10. O evadare romantică. Nu trebuie s-o duci în Italia sau la Praga, poți să alegi orice pensiune de munte, deal sau mare, undeva unde să fiți doar voi doi. Noi am ales: 
https://casathea.ro/evenimentearthea/

 



Și acum pentru el.

1 - Gadget-uri tehnologice. (smart watch, caști wireless, ceva tot îi trebuie)
2 - Un portofel sau o curea elegantă de piele. Dacă se pot grava, îi poți adauga și un mesaj discret, ca să legi obiectul de moment. (vezi aici)
3. - Cosmetice pentru bărbați. Da, cosmetice, evident de calitate. (vezi aici)
4. - E gamer? Nu conteaza că nu-ți place, dacă asta îl face pe el fericit. Ai o industrie întreagă pentru așa ceva. Iar dacă nu gasești nimic, poti intotdeauna opta pentru un tricou personalizat cu ceva legat de asta.
5. - Echipament. Echipament de sport, dacă merge la sala sau aleargă. Daca-i genul care meșterește, vezi ce scule și unelte și-ar dori.
6. - Cărți sau filme, eventual colectia intreagă.
7. - Muzică. Orice legat de trupele lui preferate. Un album, un tricou, o cană imprimată, tot merge. (vezi aici)
8. - Bilete de concert. Sau la teatru. Sau la meci.
9. - O mâncare gourmet sau un coș de bere.
10. - O ieșire din oraș. Camping, drumeție, ceva care să-i placa lui și să nu te chinuie pe tine.

Până la urma, alege ce-ți permite timpul și bugetul, dar nu lăsa evenimentul nemarcat. Toata lumea știe că intenția contează. Cadoul de Valentines' nu trebuie să fie scump, dar trebuie să fie din suflet. Și, totodată, nu trebuie să fie cu trandafiri și inimioare, dar e ok dacă ei îi plac.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!