Valentine's Day in 2021

Valentine's Day in 2021
      Dupa un an extrem de complicat, in 2021 Valentine's Day it's a must. E musai! Nu mai merge treaba aia cu "sarbatoare americana", "las' ca stie ea / el c-o/il iubesc", o/il iubesc in fiecare zi, n-am nevoie de o zi anume pentru asta".... si toate restul din categoria asta. Eu nu spun ca trebuie sa va prezentati la usa ei/ lui cu un trandafir rosu in dinti si cu ciocolata-n traista. Astea sunt fix acele gesturi ieftine, invatate de la televizor. De fapt, momentul poate fi marcat prin multe alte lucruri si gesturi marunte, care sa-i arate persoanei iubite ca o cunoasteti, stiti ce-i place si, foarte important, ati fost atenti la ea (ea, persoana) si la sfera ei de interes.
      In urma cu un an, a intrat un domn pe usa magazinului nostru si, in loc de "Buna Ziua", mi-a spus direct "dati-mi ceva de Valentine's, ca mi-a spus ca ma omoara daca si anu' asta ma duc acasa cu mana goala". Ei, daca va grabiti, puteti sa faceti si asa. Intrati in primul magazin ce va iese-n cale si luati ceva, orice, ca sa-i arate ca n-ati uitat. Daca, insa, vreti si puteti sa-i arati ca v-ati batut putin capul, pregatiti-va din timp. Iesitul in oras la o cina romantica este putin problematic, dar presupun ca nu tine nimeni mortis la asta. 
Doamnelor
orice barbat este pasionat de ceva. O surubelnita, odorizant pentru masina lui iubita, mousepad (personalizat cu voi doi, bineinteles) pentru laptopul de gaming, breloc cu BMW, cana cu Audi, orice poate fi folosit ca modalitate de a-i spune "Te iubesc". Daca aveti timp, gatiti ceva ce stiti ca le place sau sacrificati-va doua ore sa va jucati Need for speed sau Call of duty. Ohh, si mai este si varianta aia faina in care va cumparati niste lenjerie sexy si ii spuneti ca este cadou pentru el.
Domnilor, 
pentru voi e si mai usor. Si daca nu poarta bijuterii, accesorii tot foloseste. O carte, o planta (a se citi floare in ghiveci), o lumanare parfumata, o cana haioasa, ceva tot gasiti undeva, daca nu vreti sa va apucati de gatit. Cafeaua la pat e inca mama romantismului, cel putin in lumea mea. Mai bine ceva marunt si de efect, decat vreo chestie grandioasa cu care riscati s-o dati in bara. Nu cumparati haine, daca nu sunteti siguri de marime! Nu cumparati parfumuri sau bijuterii decat daca stiti exact ce-i place. Nu o scoateti in oras cu prietenii, Valentine's-ul e in doi. In cel mai rau caz, decretati cu voce tare si dis de dimineata ca va oferiti sa spalati toate vasele. Tip pentru voi, daca nu aveti chef sa va treziti cu noaptea-n cap si sa fugiti la piata dupa flori, aveti acum posibilitatea de a apela la renumitii trandafiri criogenati, care sunt naturali si tin mult si bine. Numa' sa nu luati flori de plastic. 


Happy Valentine's Day, Everybody!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!